AGÜ’de Oryantasyon Günleri I AGU Orientation Days

Oryantasyon programı, bu yıl gelen yerli ve yabancı öğrencilerin, üniversite ve çevreyle uyum sağlamalarını kolaylaştırmak, üniversitenin yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacıyla gerçekleştirildi.

Öğrenci Dekanlığı, Uluslararası Ofis, Gençlik Fabrikası, BESYO ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen oryantasyon programında öğrenciler kazandıkları bölümleriyle de biraraya gelerek, akademisyenleriyle buluştu.

Birçok sosyal faaliyetin de düzenlendiği programda öğrencilere üniversitenin misyonu, vizyonu, akademik ve idari birimler tanıtıldı, üniversitenin sağladığı olanaklar hakkında bilgiler verildi.

Oyunlar, grup çalışmaları, akran rehberliği gibi etkinliklere de yer verilen oryantasyon programı bir hafta sürdü.

An orientation program was held to introduce the university structure and opportunities to local and international students admitted this year and to facilitate their adaptation to the university and environment.

At the program organized jointly by the Office of the Dean of Students, International Office, Youth Factory, School of Physical Education and Sports and Department of Health, Culture and Sports, students met peers and academics in their departments.

Many social activities were carried out and students were introduced to the mission, vision, academic and administrative offices of the university and the privileges they are offered.

Composed of games, teamwork and peer guidance, the orientation program continued for a whole week.