Farklı Bir Sistem, AGÜ Dil Okulu I A Different System with AGU SL

Dil Okulu’nun yabancı okutmanlarından David ve Anna Ayliffe, AGÜ Dil Okulu’nun diğer dil okullarından farklılıklarını anlattı.

David ve Anna, İnşaat Mühendisliği bölümü hazırlık sınıfı öğrencilerimizden Mürsel Koyuncu ile yaptığı röportajda Dil Okulu’ndaki hazırlık programı aracılığıyla AGÜ’den mezun olan tüm öğrencilere İngilizceyi sosyal yaşantılarında ve iş hayatında kullanma fırsatı sunduklarını söyledi.

Dil Okulu’nun ve hazırlık programının birçok yönden farklı olduğunu dile getiren David ve Anna uluslararası yaklaşım, karma öğrenme ve kendi kendine öğrenme, kişiselleştirilmiş öğrenme metotlarıyla benzersiz bir program sunduklarını ifade etti.

David ve Anna hazırlık programında öğrencilere İngilizce’yi nasıl öğrenmeleri gerektiğini öğrettiklerine dikkati çekti.

David and Anna Ayliffe, foreign instructors of the School of Languages, talked about the differences of AGU's School of Languages from its counterparts.

In their interview with Mürsel Koyuncu, a prep student from the Civil Engineering, David and Anna said, they give every graduate of AGU the chance to use English in their social and professional lives thanks to the preparatory classes of the Language School.

David and Anna expressed that the Language School and the preparatory program are different in many ways and the program is unique with its international approach as well as blended, autonomous, and personalized learning methods.

They stressed that the preparatory program teaches students how to learn English.